PRODUKTET

Ballina / PRODUKTET

NGJYRA & LLAQE

Ofrojme ngjyra te brendshme dhe te jashtme te kualitetit te larte te prodhueve me te njohur.

SHIKO Më SHUMë

NGJYRA DEKORATIVE

Bejme shitjen dhe distribuimin e ngjyrave dekorative te firmes SAN DECO.

SHIKO Më SHUMë

LAMINAT & PARKET

Ofrojme laminat AC3 dhe AC4 te prodhuesve me te njohur gjerman, austriak dhe zvicran, gjithashtu shesim parket me materialin percjelles te prodhuesve italian.

SHIKO Më SHUMë

LLAJSNE STIROPORI

Bejme shitjen dhe distribuimin e llajsneve te stiroporit te firmes se mirenjohur MARBET

SHIKO Më SHUMë

LLAJSNE DEKORATIVE

Ofrojme llajsne dekorative te ndryshme.

SHIKO Më SHUMë

TAPETA EKSKLUZIVE

Bejme shitjen e tapetave ekskluzive te teknologjise se fundit ne tregun boteror.

SHIKO Më SHUMë

TAVANE DEKORATIVE

Ofrojme tavane ekskluzive.

SHIKO Më SHUMë

AUTO SHAMPONA

Bejme shitjen dhe distribuimin e shamponave te cilesise shume te larte per larjen e automjeteve te firmes se greke VOULIS qe 13 vite ne tregun tone.

SHIKO Më SHUMë