RRETH Nesh

Ballina / RRETH Nesh

Historia jonë

Firma ARVADA eshte themeluar me 13.01.2001, ku veprimtarine e saj e ka fokusuar ne shitjen e ngjyrave dhe llaqeve, dekoreve te ndryshme per enterierin e shtepise tuaj, te tapetave , ngjyrave dekorative, laminatit dhe parketit dhe shamponave te firmes Voulis. Me nje staf profesional ofrojme sherbime te shpejta dhe profesionale. Kualiteti, sherbimi dhe korrektesia gjithmone eshte pjese e punes tone.

projektet tona

shitjen e ngjyrave dhe llaqeve të firmës së mirënjohur DAYLUX dhe firmave të ndryshme

shitjen e preparateve për pastrimin dhe larjen e automjeteve te firmës së mirënjohur VOULIS nga Greqia

Shitjen e parketit dhe laminatit dhe materialit përcjellës per parket të firmës së mirënjouhur italiane CHIMIVER

shitjen e ngjyrave për automjete të firmës holandeze me renome botërore DE BEER

shitjen e kornizave dekorative nga stiropori dhe veglave të punës

shitjen e poliuretanëve dhe llaqeve për mobilieri të firmës së mirënjohur INTERLAC